Selecteer een pagina

Hey! Ik ben Bianca

Energie Coach

Wil jij meer energie, pit en vrolijkheid in je leven?

Voor jou

Als coach is het mijn doel om jou te laten stralen. Om jou de meest fantastische versie van jezelf te laten zijn, zodat je je lekker voelt in je vel, maar ook hoofd en hart op 1 lijn hebt.

 

Liefs,
Bianca

 

Herken je dit?

Uitgeput stap je in de auto naar je werk. Je nagellak ligt er half af, je trok net een ladder in je panty, je moet nog snel ff tanken en je bedenkt je dat je auto ook weleens gewassen mag worden. Die zieke moeder van school moet je nodig eens een kaartje sturen, maar eerst maar eens bedenken wat er vanavond gegeten moet worden en oh ja, dat verjaardagspartijtje van je dochter moet je ook nog regelen. Eerst maar eens de to-do-lijst op je werk afvinken. Je bent doodmoe, voelt je aan alle kanten tekortschieten en ziet vaak door de bomen het bos niet meer.

Eigenlijk had je moeten sporten, maar je bent toch weer op de bank aan het Netflixen. Morgen ga je het anders doen, besluit je, maar als je later terugkijkt, zag je hele week er zo uit. Je bent moe, lusteloos, te zwaar en alles is je teveel. Het liefst zou je een weekend lang in je bed blijven liggen. Je wilt je weer vitaal en energiek voelen, maar hebt geen puf om ermee aan de slag te gaan.

Het huilen staat je nader dan het lachen. Je hebt hoofdpijn, je schouders zitten vast en je hebt totaal geen puf meer. Maar opgeven staat niet in je woordenboek dus buffel je door op wilskracht. Jou krijgen ze er niet onder, toch?!

Maar wat als ’t ook anders kan?

Moeiteloos vervul je al je rollen in je leven. Aan je ‘to do lijst’ heb je een flinke portie tijd voor jezelf toegevoegd. Je weet wat je nodig hebt om op te laden. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je trekt je grenzen en laat je niet zomaar uit het veld slaan. Anderen bewonderen je om je zelfvertrouwen.

Je hebt een duidelijke missie voor ogen en een interne drive. Met een tomeloze energie ga je ervoor. Je bent vastberaden en geniet van elke seconde van je gekozen route.

Je voelt je gelukkig en vrij! Je bent ontzettend dankbaar voor alles wat je al hebt bereikt in je leven. Geluk zit voor jou in de kleine dingen en de mooie doelen die je nog wilt behalen. De kansen komen als vanzelf op je pad.

Wat is Energie Coaching?
En voor wie is het?

Energie coaching is het bijvullen van je tank. Elk apparaat heeft onderhoud nodig, moet opgeladen worden en af en toe schoongemaakt. Zo werkt het ook met mensen, alleen doen we het vrijwel nooit. En dan heb ik het niet over douchen hè?! Door de waan van de dag zijn we vaak kwijt wie we echt zijn en wat we eigenlijk willen en is er een disconnectie tussen hart en hoofd. Ik help je om weer bij jezelf te komen en te dromen zonder beperkingen, maar wel met een gezonde dosis realisme.

Ben jij jezelf op dit moment kwijt in alle rollen die je moet vervullen en zie je door de bomen het bos niet meer ?  Laat mij je dan helpen.  Ik ben betrokken en geïnteresseerd, maar geen zachte heelmeester. Als jij verwacht dat ik met een pleister en een aai je energie fiks, dan zijn wij geen match. Overigens even goede vrienden dan verder hoor, maar ik werk het liefst met vrouwen die mij echt ‘nodig’ hebben.

 

Je bent weerbaarder
Je zit lekkerder in je vel
Je prioriteiten zijn duidelijk
Je hebt meer balans
Bij een eventuele dip, herstel je sneller

Programma

 

u

Wie ben je?

Welke rollen vervul je allemaal? Wat vind je eigenlijk echt belangrijk in je leven? Kom erachter waar jij voor uit je bed springt.

Bye Bye

Je zet de eerste stap in loslaten van wat jou niet langer dient en gaat zaken vanuit een ander perspectief bekijken.

 

Energie

In deze sessie ga je oude patronen loslaten op celniveau en vul je je energietank alvast bij.

Aantrekken

Definieer je doelen, dromen, wensen en verlangens, zodat je aantrekt wat bij je past.

Repeat

Integreer wat je tot nu toe hebt geleerd en pas het toe, zodat je het voelt in elke vezel van je lijf.

Straal

Ga staan voor wie je bent in al je uniekheid. Er is er maar 1 zoals jij! Dit is jouw prachtige leven.

Bovenstaand programma bestaat geheel uit een-op-eensessies van 1 tot 1,5 uur, waarbij je al mijn persoonlijke aandacht krijgt.

De prijs is €797,- euro ex. btw, maar zal nu tijdelijk slechts €349,- euro ex. btw bedragen.

Wat is mijn missie?

In al die jaren dat ik al lesgeef en mensen begeleid, zie ik steeds weer hetzelfde. Vrouwen die alle ballen hoog willen houden en maar door denderen op wilskracht zonder zich af te vragen of wat ze doen eigenlijk wel bij ze past. Ze zoeken afleiding in shoppen, vakanties en eten om het gevoel te onderdrukken dat ze soms gewoon doodop zijn en ongelukkig.  Ik wil er zijn voor de vrouwen die zichzelf weer willen ontdekken als mens en waar ze voor willen staan in al hun kracht. Vol energie en levenslust. Want als we met z’n allen beter voor onszelf gaan zorgen, zorgen we ook beter voor onze mooie aarde en dat is mijn ultieme wens.

Ervaringen

“Bedankt voor de fijne gesprekken, het voelde heel veilig bij jou. Er is een groot verschil tussen hoe ik me een paar maanden geleden voelde en nu en daar heb jij me bij geholpen. Dankjewel dat je me bent blijven motiveren en in me geloofde.”

“Bianca biedt een luisterend oor, maar heeft ook kennis van zaken. Ik heb veel van haar geleerd en zit een stuk lekkerder in mijn vel.”

Online Coaching Resources

Wellness eBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.

The Essentials of Goal Setting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.

3 Week Career Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.

Wacht niet langer. Kies vandaag nog een nieuw pad!

Ja! Stuur mij meer informatie!

Super dat je geïnteresseerd bent om lekkerder in je vel te komen zetten. Je hebt de eerste stap gezet!

Jihaaa! De informatie komt eraan.

Ja! Ik wil een gratis intake!

Wat een enorme stap heb je gezet! Ik neem snel contact met je op!

Jihaaa! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!