Selecteer een pagina

Fit. Gezond. Gelukkig

Pak de regie terug en wees weer lief voor jezelf

Stress, te weinig tijd, een verstoorde werk-privé balans, elk jaar een kilootje erbij, altijd moe. Ben jij er klaar mee?

Lekker in je vel

In de intake stel je je doelen op, waarna je 10 weken lang begeleiding krijgt om je doelen te behalen. Je krijgt o.a. een leefstijlplan dat is afgestemd op jouw unieke situatie en 5 persoonlijke contactmomenten.  In de 10 weken wordt bijgesteld waar nodig om de gewenste resultaten te behalen. 

Leer wat de optimale voeding is voor jouw lijf

Vind de juiste beweging voor jou

Leer ontspannen

Krijg weer energie

Hoi!

Leuk dat je er bent. Ik ben Bianca en door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in voeding, beweging en coaching. Een gezonde leefstijl heeft me altijd geïnteresseerd, maar het vinden van de juiste balans bleek een uitdaging. Zeker in een tijd waarbij ‘verkeerd’ voedsel overal en altijd voor handen is. En wat is dan precies ‘verkeerd’ voedsel? En hoe kom ik in beweging als ik na een drukke werkdag achter de computer het liefst wil netflixen op de bank? Ik vond het maar lastig. Totdat ik besloot niet meer te kijken naar anderen, maar naar mezelf. Want hoewel ik die sixpack erg mooi vind, vind ik het belangrijker om fit te zijn. Als ik namelijk fit ben, ben ik ook op veel andere vlakken fit. Dan slaap ik beter, heb ik meer zelfvertrouwen en ik zie er dan beter uit. Met mijn 1m60 zal ik nooit de afmetingen van een topmodel krijgen, maar mijn lijf zorgt wel goed voor me en het is aan mij om het te koesteren. 

In mijn optiek moeten we weer terug naar de basis. Naar gezonde voeding, meer beweging en meer verbinding met elkaar maar vooral met onszelf. 

Ervaringen

“Ik kwam bij Bianca om hulp te krijgen bij het afvallen, maar het was veel meer dan dat. Het waren hele fijne gesprekken en het voelde heel veilig. Ik ben supertrots op het eindresultaat en dankbaar dat Bianca me bleef motiveren en in me geloofde.”

“Dankzij de coaching van Bianca heb ik een ander eetpatroon aangeleerd. Hoe makkelijk is het eigenlijk om veel gezonder, gevarieerder te eten en gewoon meer bewust te zijn van wat je eet. Ik ben niet alleen een paar kilo afgevallen, maar voel me ook sterker en vitaler. Ze heeft me ontzettend veel geleerd en haar enthousiasme heeft me enorm gemotiveerd. Bianca ontzettend bedankt!”

Wacht niet langer. Kies vandaag nog voor een nieuw pad!

Contact

Ja! Stuur mij meer informatie!

Super dat je geïnteresseerd bent om lekkerder in je vel te komen zetten. Je hebt de eerste stap gezet!

Jihaaa! De informatie komt eraan.

Ja! Ik wil een gratis intake!

Wat een enorme stap heb je gezet! Ik neem snel contact met je op!

Jihaaa! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!